ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ИГРА !

Новини, сървъри, плъгини, модове.
Грижовен и приветлив екип.
Ние се интересуваме от Вас !

Всички сървъри на веригата

[phpBB] Автоматично заключване на теми по-стари от 30 дни

Тук можете да побликувате всякакви уроци , свързани с програмирането и дизайна.
Аватар
 
Мнения: 101
Регистриран на: 16 Авг 2013, 09:48
Настоящ CS NICK: eSport| bubbLe
Пол: Мъж
Любима версия: 1.6

[phpBB] Автоматично заключване на теми по-стари от 30 дни

Мнение от Amazing » 14 Фев 2016, 18:19

Стъпка 1 - Отворете posting.php и намерете следния ред:
Код за потвърждение: Избери целия код
// Determine some vars


Стъпка 2 - Преди този ред, добавете следното:
Код за потвърждение: Избери целия код
//Begin: Lock old topics
if ($mode != 'post' && !$auth->acl_gets('a_', 'm_') && !$auth->acl_getf_global('m_') && isset($post_data['topic_last_post_time']) && $post_data['topic_status'] == ITEM_UNLOCKED)
{
   //If topic last post time is older than 30 days, topic will be locked. 86400 is one month in seconds * 30 = 1 month
   if ($post_data['topic_last_post_time'] < (time() - (86400 * 1)) && $post_data['topic_type'] == POST_NORMAL)
   {
      //Lock topic and give error warning
      $sql = 'UPDATE ' . TOPICS_TABLE . "
         SET topic_status = " . ITEM_LOCKED . "
         WHERE topic_id = $topic_id";
      $db->sql_query($sql);

      add_log('mod', $forum_id, $topic_id, 'LOG_' . 'LOCK', $post_data['topic_title']);
      trigger_error('This topic is too old to reply, so, it\'s locked now. Thanks.');
   }
}
//End: Lock old topics


Идеята на скрипта е да не може да се пише, след последното мнение, което е преди 30 дена, с цел да не се пише в стари теми. Ако искате да промените времето трябва да редактирате следния ред:
Код за потвърждение: Избери целия код
86400 * 1



  Автор: WHY
Източник: CS-bg  
Изображение
Изображение
CSPORTAL-BG.IN # Dust2Respawn [ArmyRanks]
IP: 93.123.18.7:27015

Назад към Учебни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта